HOME » Pret constructie piscina

Pret constructie piscina

Inainte de a infige in pamant prima cupa a excavatorului, calculeaza cat de adanc va sapa in buzunarul tau aceasta investitie. Aloca timp pentru documentare si discutiile cu arhitectul si constructorul - o imagine corecta si detaliata asupra intregii lucrari iti va permite apoi se te relaxezi pana la prima baie in propria piscina.

Pretul unui asemenea proiect este influentat de multe variabile: tipul, forma si suprafata piscinei, pretul materialelor si accesoriilor utilizate, natura terenului, zona in care locuiesti.

Inainte de a selecta constructorul, fa o cercetare de piata si vezi care este nivelul de preturi practicat de mai multi constructori pentru acelasi tip de proiect - numai asa vei avea un termen de comparatie real. Apoi, verifica-i experienta, portofoliul si nivelul de calificare, cerandu-I referinte. Intreaba daca pretul include si curatenia de la final. Cere informatii despre posibilele costuri suplimentare, care pot aparea in cazul accesoriilor si instalatiilor aditionale - gresia, piatra, cascadele, dusurile, iluminarea.

In toate etapele de ofertare, negociere a pretului si a cerintelor constructive, cere oferte scrise, detaliate, in care sa fie specificate amanuntit materialele ce se vor utiliza, calitatea, culoarea, marca. La semnarea contractului, ia-ti scriptic toate masurile de siguranta pentru a te asigura ca, la final, primesti ceea ce ai solicitat, in termenul agreat contractual. Si nu uita sa ceri garantii. Tot in scris.

Cand totul e gata, cere sfaturi referitoare la intretinerea piscinei. Vei avea la dispozitie o sumedenie de dispozitive si produse chimice care iti protejeaza sanatatea si prelungesc durata de viata a investitiei tale.